Pentusuunnitelmat 2024

Sire: Barboucles Sur Meuse Gio Paris "Gio"

Synt. 18.7.2019 Alankomaat

26,5 kg / 60 cm, lonkat A, MyDogDna, väri: musta

Gio asustaa perheensä kanssa Hollannissa. Gio on eloisa, leikkisä ja ystävällinen barbet, joka rakastaa erityisesti koiranäyttelyitä. Gio on Hollannin muotovalio (v. 2022) ja saavuttanut monia hienoja näyttelytuloksia. 

Dam: Revulen's Cintra "Viima"

Synt. 18.9.2017 Norja

25 kg / 57 cm, lonkat C, MyDogDna, väri: musta

Viima on ihastuttava ja tottelevainen barbet-neito. Viima viihtyy parhaiten metsällä ja monenlainen riista kiinnostaa. Viima on käynyt näyttelyissä, joista on saanut 3*Sertin. Viima menee veteen ja ui mielellään sekä noutaa. Kotioloissa Viima köllöttelee mieluusti emännän lähettyvillä ja on aina innokas lähtemään ulos ja perheen touhuihin mukaan. Viima on erittäin kiltti ja ystävällinen, tyypillinen barbet.

Yhdistelmän sukusiitos on 0,78 % viidessä polvessa laskettuna ja se on rodun PEVISA:n ja jalostussuositusten mukainen yhdistelmä. 

Alla blogitekstistä voi seurata pentukuulumisia.

Vihdoin pääsimme Viiman kanssa tiineysultraan, kun siemennyksestä oli kulunut reilu kolme viikkoa aikaa. Suuntasimme tutulle eläinklinikalle Rovaniemelle ja jännityksellä jäimme odottelemaan eläinlääkärin aikaa. Viima kävi puntarilla ja painoa oli tullut 500 grammaa lisää edellisestä käynnistä. Olin tietysti seurannut mahdollisia tiineyden oireita...

Meillä on ilo ilmoittaa, että pentusuunnitelmat vuodelle 2024 ovat edenneet. Viiman sulhoksi on valittu Hollannissa asustava komea poika Gio. Tätä pentuetta on suunniteltu jo yli vuoden ajan ja Viiman juoksua odoteltu innolla. Prosessi alkoi tutustumalla tarkemmin Gioon ja hänen perheeseensä, joiden kanssa yhteistyö on ollut ilahduttavaa alusta...