C-PENNUT 2019

Pentue suunnitteilla Aavalle syksyllä 2019

Aavalle valittiin sulhaseksi Sveitsissä syntynyt ja Saksassa asuva "Fiete" Evergreen Von Springbell. Fiete on valittu sulhaseksi erityisesti hänen luonteensa ja käyttöominaisuuksien vuoksi. Molemmat ovat metsästyskäytössä, uivat mielellään sekä ovat ystävällisiä ja avoimia barbetteja. Odotamme tulevista pennuista aktiivisia räpylätassuja sekä metsästykseen että koiraharrastuksiin. Yksi pennuista tullaan myös sijoittamaan. Yhdistelmän sukusiitos on 0 % neljässä polvessa.

Olemme äärimmäisen iloisia, että meidän astutusmatka Saksassa sujui hyvin. Aavan ja Fieten pennut syntyivät 3.11.2019. Kaikkiaan syntyi 5 urosta ja 4 narttua, kaikki mustia valkoisin merkein. Vauhtia ja virtaa riitti tässä yhdeksän pennun pentueessa ja uusiin koteihin pennut muuttivat joulun jälkeen sijoittuen ympäri Suomea.

LF C´mon Red Riding Hood "Hulpa", Oulu
LF C´mon Cinderella "Taika", Oulu
LF C´mon Rapunzel "Lyyti", Oulu
LF C´mon Snow White "Halla", Kerava
LF C´mon Big Bad Wolf "Aslak", Jämsä
LF C´mon Chief O´Hara "Pyry", Keminmaa
LF C´mon Chilly Willy "Pyry", Ii
LF C´mon Captain Hook "Kapu", Kokkola
LF C´mon Claude Frollo "Rymy", Kauniainen

Sire: Evergreen Von Springbell "Fiete" (CH/DE), synt. 2.7.2015

Fiete asustaa Saksassa, jossa hän toimii terapiakoirana ja on metsästyskäytössä. Fiete on väriltään musta ja valkoinen. Fiete on luonteeltaan "Klovni" ja hän pitää hauskanpidosta sekä rakastaa olla kaikessa perheen touhuissa mukana :) Fietellä on hyväksytty metsästyskoetulos Saksassa. Lonkat A/A, silmät ok.

Sire: CH NL Nuphar´s Everything ZEN (NL/NL)

Dam: Ela Samba de la Serve de la Chapelle d´Alexandre (FR/CH)

Fiete ja Aava Hodenhagenissa Saksassa 09/2019

Evergreen Von Springbell