3.3.2019  Little Frost´s B-pentue

Neljä päivää vanha B-pentu :)

Nuutuksen Elton

Little Frost´s B-pentue (haulikko-pentue) 3.3.2019

Pennut syntyivät sunnuntaina 3.3.2019 yhdistelmästä:

Emo: Fi Mva Tyynelän Jente´s Ma Chasseresse "Halla" 

Isä: Nuutuksen Elton "Elton"

Hallan ja Eltonin terveystulokset on nähtävillä koiranet -järjestelmässä. Yhdistelmä on Barbet Finland Ry:n jalostustoimikunnan hyväksymä. Molemmilla on myös MyDogDna profiili. Pentueen sukusiitos on 0% neljässä ja 1,86 % viidessä polvessa. Molemmat ovat metsästys- ja harrastuskäytössä sekä suorittaneet spanieleiden taipumuskokeen hyväksytysti. Halla on myös saanut tuloksen spanieleiden vesilintukokeesta ja on suorittanut luonnetestin. Halla on Suomen muotovalio.

Elton on väritykseltään ruskea valkoisin merkein. Eltonin emo C.I.B EE & FI Mva Isabelle Du Soleil Du Ventoux "Isabelle" on Nuutuksen kennelin tuontikoira Ranskasta ja isä walesilainen Netis Hazzah "Claude", joka on myös Ranskan muotovalio. Elton on nuoresta iästään huolimatta osoittanut taipumusta metsästyskäyttöön ja on erittäin innokas uimari, sekä noutaa mielellään. Elton tykkää kovasti rapsutuksista ja tykkää myös köllötellä sylissä. Näyttelykehässä Elton on piipahtanut ja saanut arvosteluksi EH:n. Eltonilla on laineikas turkki.

Little Frost´s B-pentue sai nimensä B:llä alkavien haulikkomerkkien mukaan :) Kaikki pennut asuvat uusissa kodeissaan ja viettävät jännittävää elämää perheidensä kanssa :)

LF Bettinsoli Bella "Bella", Rovaniemi
LF Breda Brownie "Sylvi", Sirkka
LF Beretta Beatriz "Telma", Vantaa
LF Benelli Bellance "Bene", Kuopio
LF Browning Bob "Elmo", Ohkola
LF Baikal Boris "Koda", Niittylahti
LF Bandayevsky Bokdashha "Teppo", Tampere

 "Halla"